Kontakt os og få et tilbud

Nyt ​Badeværelse

​Er du ikke helt tilfreds med tilstanden eller stilen i dit badeværelse? Slagelse Rørservice kan give dig det badeværelse du drømmer om. Uanset om du ønsker et nyt bad eller opsætning af nye fliser, så kan vi hjælpe dig.

Renovering af dit badeværelse

​Mange udsætter renoveringen af et badeværelse, da det virker som en uoverkommelig og kostelig affære. Derfor har mange husstande badeværelser, der ikke stemmer overens med stilen i resten af huset. Vi synes, at dit hus fortjener det bedste. Badeværelset er et vigtigt rum, hvor bl.a. et nyt bad kan gøre en stor forskel for kvaliteten af din dagligdag. Det er ligeledes det rum, der kan have betydning for, om vi vælger et nyt hus til eller fra. Det kan derfor være en god investering for dig og dit hus’ værdi at renovere.

Badeværelse med kvalitet i Vestsjælland og resten af Sjælland

​Slagelse Rørservice har mange års erfaring med VVS-arbejde. Vi har udført et stort antal renoveringer og opsætninger af badeværelser for erhvervsdrivende og private husstande. Vi står klar til at rådgive dig, når du skal vælge materialer, der passer til dit budget og stil. Vi lægger vægt på en hurtigt arbejdsproces uden at gå på kompromis med den håndværksmæssige kvalitet, så du kan tage dit nye badeværelse i brug hurtigst muligt.

​Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 58 53 47 31 eller på e-mail mail@slagelse-roerservice.dk, hvis du vil høre mere om priser for renovering af dit badeværelse, vores garantier og kvaliteter. Vi vil også meget gerne ringe til dig.

Skal vi ringe dig op?

​​Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Ring os op​ på telefon

Firmainfo

Slagelse Rørservice ApS

CVR: 27292089

medlem af