Kontakt os og få et tilbud

Blikkenslager

Har du en utæt tagrende, der trænger til en reparation? Hos Slagelse Rørservice har vi professionelle blikkenslagere, der udfører mange former for blikarbejde. Vi fokuserer på at levere funktionelle og holdbare løsninger, der ikke går på kompromis med et godt og moderne design. Der er ofte tale om et vigtigt stykke håndværk, hvor det godt kan betale sig at investere.

Betydningen af blikarbejde

​Det er en god investering for dig og dit hus at få udført blikarbejde. Utætte tagrender og inddækninger ved fx tagvinduer kan ofte være årsag til afgørende og store skader på dit hus’ konstruktioner og rum. Det sker især, når de bliver udsat for store mængder regn. Det kan resultere i alvorlige vandskader, der kan medføre et endnu større reparationsarbejde. Det kan dermed være en god idé at få en blikkenslager ud i tide, så du undgår endnu større økonomiske udgifter.

Din lokale blikkenslager i Vestsjælland og resten af Sjælland

​Slagelse Rørservice udfører professionelt og holdbart blikarbejde. Vi lægger vægt på at bruge gamle håndværksprincipper og moderne teknikker for at leverer et moderne og effektivt blikarbejde. Vi kan løse alle opgaver inden for blikarbejde – lige fra tagrender til moderne butiks- og bygningsdesign. Vores blikkenslagere kan give dig rådgivning og vejledning, når du skal vælge de bedste materialer til dit blikarbejde.

​Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 58 53 47 31 eller på e-mail mail@slagelse-roerservice.dk, hvis du vil høre mere om priser for blikarbejde, vores garantier og kvaliteter. Vi vil også meget gerne ringe til dig.

Skal vi ringe dig op?

​​Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Ring os op​ på telefon

Firmainfo

Slagelse Rørservice ApS

CVR: 27292089

medlem af