Kontakt os og få et tilbud

FJERNVARMEinstallationer

​Overvejer du at udskifte den gamle brændeovn? Hos Slagelse Rørservice kan vi tilbyde dig et grundigt servicetjek og installere fjernvarme som den eneste stabile varmekilde i dit hus, der altid fungerer optimalt.

Hvilke fordele er der ved fjernvarme?

​​Over halvdelen af alle danske husstande har valgt fjernvarme, og det skyldes de mange fordele. Fjernvarme fungerer som en mere grøn og miljøvenlig varmeforsyning, da der ikke er tale om et brændsel. Over halvdelen af fjernvarmen CO2-neutral, hvor spildvarmen altid bliver udnyttet. Det er en mere billig og driftssikker løsning, der kan fungere som din eneste varmekilde, uden at du behøver at gå på kompromis med effektiviteten.

Vi anbefaler, at du jævnligt får foretaget servicetjek af din fjernvarme. Her kan du få tjekket dit anlæg, renset filtre på varmerørene og undersøgt varmtvandsbeholderen. På den måde sikrer du, at din fjernvarme altid virker optimalt. 

Installation af fjernevarme i Vestsjælland og resten af Sjælland

​Slagelse Rørservice har gennem tiden installeret fjernvarme i mange husstande. Vi udfører alt inden for fjernvarme. Vi kan svejse ledninger i jord for varmeværker. Vi kan lave stikledninger til bygninger, og vi udfører installationer i alle bygninger. Vi kan hjælpe dig med at træffe beslutningen, så du kan få et mere grønt hjem, der vil have en stor indflydelse på vores miljø.

​Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 58 53 47 31 eller på e-mail mail@slagelse-roerservice.dk, hvis du vil høre mere om priser for fjernvarme, vores garantier og kvaliteter. Vi vil også meget gerne ringe til dig.

Skal vi ringe dig op?

​​Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Ring os op​ på telefon

Firmainfo

Slagelse Rørservice ApS

CVR: 27292089

medlem af