Kontakt os og få et tilbud

Gasinstallationer

​Overvejer du at udskifte dit oliefyr og i stedet få installeret naturgas i dit hus? Hos Slagelse Rørservice kan vi nemt og hurtigt hjælpe dig med opgaven og rådgive dig gennem processen. Når du vælger naturgas, vælger du en mere miljøvenlig opvarmningsform. Naturgas udleder nemlig 25 – 30 % mindre CO2 end olie og op til 40 – 50 % mindre end elvarme. Derudover kan du med naturgas spare mange penge på varmeregningen.

​Vi samarbejder med Viessmann, der er en af de internationalt førende producenter inden for opvarmnings-, industri- og kølesystemer. Vi har valgt Viessmann, ​fordi de sikrer kvalitetsløsninger, de har en stor driftssikkerhed og fordi de har en høj udnyttelse af naturgassen.Vi leverer selvfølgelig også andre fabrikater, hvis du ønsker det.

​Hvilke opgaver udfører vi?

  • ​​Vi kan installere nye gaskedler
  • Vi kan udføre et grundigt servicetjek af gasinstallationer
  • Vi kan installere naturgas til industri/erhverv, huse/villaer samt ejendomskomplekser

​Installation af naturgas i Vestsjælland og resten af Sjælland

​Slagelse Rørservice har stor erfaring med og kendskab til installation af naturgas. Vi kan give dig faglig rådgivning omkring dit valg af kedel, dine muligheder for opsætning og hvordan du opnår den bedste energibesparelse ved naturgas. Vi lægger vægt på, at din pris lever op til vores kvalitetskrav, så du får mest muligt ud af det.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 58 53 47 31 eller på e-mail mail@slagelse-roerservice.dk, hvis du vil høre mere om priser for naturgas, vores garantier og kvaliteter. Vi vil også meget gerne ringe til dig.

Skal vi ringe dig op?

​​Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Ring os op​ på telefon

Firmainfo

Slagelse Rørservice ApS

CVR: 27292089

medlem af