Kontakt os og få et tilbud

Solvarme - En økonomisk og miljøvenlig løsning

​Miljøet er naturligvis en væsentlig faktor. Solenergi er absolut uden nogen form for forurening af vor fælles jord.

Tværtimod giver solvarme en ren og gratis energi - ingen CO2 udledning. Husk at også naturgas giver en væsentlig CO2 udledning modsat solvarme.

De 4 fordele ved solvarmeanlæg

  • ​Økonomi
  • Komfort
  • Prestige
  • Miljø​

Olie og Naturgas slipper op på et tidspunkt, men der er energi i solen til 5 milliarder år

Når anlægget er installeret er varmen gratis, og De behøver ikke at spare på det varme vand under bruseren. Tværtimod kan De bade med god samvittighed - Solvarme forurener jo ikke.

Selv om vinteren giver anlægget varme når solen skinner. Praktiske erfaringer viser, at selv på en klar frostdag, yder solfangerne ca. 40-48 graders varme en times tid efter, at solen er begyndt at skinne på dem.

Med stigende miljøafgifter bliver skiftet til solvarme kun bedre og bedre. De behøver ikke mere at ærgre Dem så meget når De læser om, at folketinget igen vil hæve afgifterne.

Staten giver hverken tilskud til installation af solvarmeanlæg eller andre vedvarende energikilder, som det tidligere var tilfældet, men der er stadig god økonomi i at skifte til solvarme.​

Kontakt os allerede i dag på telefon 58 53 47 31 eller på e-mail mail@slagelse-roerservice.dk.

Skal vi ringe dig op?

​​Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Ring os op​ på telefon

Firmainfo

Slagelse Rørservice ApS

CVR: 27292089

medlem af