Kontakt os og få et tilbud

​Dampanlæg – montering og service

​Er det blevet tid til at få en nyt dampanlæg? Hos Slagelse Rørservice ApS er vi eksperter i dampinstallationer, og vi tilbyder både reparation, service og montering. Vi holder til i Slagelse, hvorfra vi betjener private og erhverv på Vestsjælland og omegn.

Fokus på kvalitet, driftssikkerhed og levetid

Vi har speciale i rørservice, blikkenslagerarbejde og dampanlæg med videre. Vi har mange års erfaring med at sikre høj kvalitet og driftssikkerhed samt en lang levetid. Samtidig tilbyder vi råd og vejledning om planlægning og optimering.

Vi tilbyder montering af kedler, men også reparation og forebyggende service samt lovpligtig kontrol. Det kan være kedelrensning, udsyring og energioptimering af din dampkedel, og det kan være renovering af både rør og kedler med videre.

Vi ordner både store udfordrende opgaver og små rutiner, og vi gør altid vores yderste for at levere et godt håndværk. Det er vigtigt med tilfredse kunder, og derfor sikrer vores professionelle fagfolk, at vi leverer den højeste kvalitet og en solid rådgivning.

Få et uforpligtende tilbud på dampanlæg

Du er velkommen til at få mere information om, hvad vi tilbyder inden for dampinstallationer, og vi kommer gerne ud til en snak. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud på service eller montering af et dampanlæg.

Du kan ringe på telefon 58 53 47 31 for at få mere at vide. Du kan også skrive til os på e-mail mail@slagelse-roerservice.dk.​

Skal vi ringe dig op?

​​Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Ring os op​ på telefon

Firmainfo

Slagelse Rørservice ApS

CVR: 27292089

medlem af