Kontakt os og få et tilbud

Industrimontage af rustfri materialer​

Skal du bruge en erfaren smed til industrimontage? Hos Slagelse Rørservice ApS har vi store faglige kompetencer inden for montering og service af en lang række anlæg og rustfri materialer. Vi arbejder især for institutioner, boligselskaber, industri og andre erhverv, men vi udfører også opgaver for private. Vi ligger i Slagelse, men kører på hele Vestsjælland og omegn.

Klarer alt fra små rutiner til store udfordringer

Vi har stor ekspertise med alt fra rørservice og blikkenslagerarbejde til kedler og industrimontage. Vores mangeårige erfaring og vores professionelle fagfolk sikrer en høj kvalitet, en høj driftssikkerhed og en lang levetid. Samtidig tilbyder vi råd og vejledning, herunder i forbindelse med planlægning og optimering.

Vi kan med andre ord klare både de helt store udfordringer og de ganske små rutiner, og vi gør altid vores yderste for at levere et godt, solidt og langtidsholdbart arbejde. Dermed sikrer vi, at vi altid har tilfredse kunder, som vil benytte os igen.

Kontakt os for at høre mere om industrimontage

Vi er altid klar til en snak og et møde om, hvad vi tilbyder inden for industrimontage, og vi udarbejder meget gerne et uforpligtende tilbud på den ønskede service, reparation eller montering.

Du kan ringe på telefon 58 53 47 31 for at høre nærmere. Du kan også skrive til e-mail mail@slagelse-roerservice.dk.​

Skal vi ringe dig op?

​​Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Ring os op​ på telefon

Firmainfo

Slagelse Rørservice ApS

CVR: 27292089

medlem af