Kontakt os og få et tilbud

Kedelanlæg – service og montering​

Skal du have et nyt kedelanlæg? Hos Slagelse Rørservice ApS har vi stor ekspertise med rørservice, blikkenslagerarbejde samt service og montering af kedler hos private og erhverv. Vi holder til i Slagelse, men servicerer kunder på hele Vestsjælland og omegn.

Vores professionelle fagfolk sikrer høj kvalitet

​Vi laver alle former for montering, service og reparation af kedelanlæg og rørsystemer for blandt andet erhvervsdrivende, boligforeninger og husejere med videre.

Vi er specialister i forebyggende service, og vi udfører gerne den lovpligtige kontrol af din dampkedel. Vi kan for eksempel udføre kedelrensning, udsyring og energioptimering af kedler, ligesom vi kan renovere rør-varmevekslere med videre.

Vi er i stand til at klare de helt store udfordringer, men vi varetager også gerne de små rutiner. Vi gør vores yderste for at levere et godt og langtidsholdbart stykke arbejde, og vi lægger altid vægt på at få tilfredse kunder. Vores professionelle fagfolk sikrer i det hele taget den højeste kvalitet, og de står altid klar med råd og vejledning.

Få et tilbud på en opgave med dit kedelanlæg

Kontakt os gerne for at få en snak, og vi fortæller gerne om vores ydelser og produkter. Vi kommer også gerne ud for at kigge på dit anlæg. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud på service, reparation eller montering af kedelanlæg.

Du kan ringe til os på telefon ​58 53 47 31​ for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail mail@slagelse-roerservice.dk.​

Skal vi ringe dig op?

​​Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Ring os op​ på telefon

Firmainfo

Slagelse Rørservice ApS

CVR: 27292089

medlem af