Kontakt os og få et tilbud

VVS-installatør

​Har du en dryppende vandhane, et blandingsbatteri med store temperatursvingninger eller andre problemer, der kræver VVS-arbejde? Hos Slagelse Rørservice kan løse både stort og småt VVS-arbejde for dig med stor faglig ekspertise.

Det er en god idé at få løst selv de mindre VVS-opgaver i tide, da problemet på sigt kan give dig unødvendige høje udgifter på fx din vandregning. Vi anbefaler, at du får hjælp til de større VVS-installationer, så de bliver udført korrekt og i overensstemmelse med byggereglementet.

Hvad indebærer VVS-arbejde?

  • ​Vi kan løse VVS-opgaver i badeværelser og køkkener såsom at udskifte blandingsbatterier, udskifte pakninger i vandhaner og renovere toiletter m.m.
  • ​Vi kan reparere og udskifte radiatorer og radiatorventiler
  • ​Vi arbejder med at renovere utætte vandrør
  • ​Vi kan give service på varmeanlæg til VVS-installation i alle former for byggerier

VVS-arbejde i ​Vestsjælland og resten af Sjælland

​Slagelse Rørservice har specialiseret sig inden for VVS-installationer. Vi har stor erfaring med at løse stort og småt VVS-arbejde, og vi har gennem tiden opbygget en stor viden og ekspertise på området. Vores veluddannede og kvalificerede medarbejdere står altid klar til at rådgive dig, og de påtager sig både rutineopgaver og nye udfordringer. Vi er motiverede og engagerede i vores VVS-arbejde, og vi lægger vægt på at give dig den bedst mulige oplevelse hos os.

​Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 58 53 47 31 eller på e-mail mail@slagelse-roerservice.dk, hvis du vil høre mere om priser for VVS-arbejde, vores garantier og kvaliteter. Vi vil også meget gerne ringe til dig.

Skal vi ringe dig op?

​​Udfyld formularen nedenfor, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Ring os op​ på telefon

Firmainfo

Slagelse Rørservice ApS

CVR: 27292089

medlem af